Förbundschef

Vill du fortsätta utveckla Borlänges samordningsförbund?

Samordningsförbundet i Borlänge bildades 2006 och är ett av Sveriges 84 samordningsförbund som arbetar med finansiell samordning inom rehabiliteringsområdet.

Förbundet finansierar rehabiliteringsinsatser för människor som har behov av samordnade insatser och som har kontakt med någon av parterna Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Borlänge kommun eller Landstinget Dalarna. Förbundet finansierar även olika former av utvecklingsprojekt, gemensamma utbildningar samt arrangerar/skapar gemensamma arenor som syftar till att förbättra samarbetet mellan medarbetarna hos de berörda parterna. Samordningsförbundet finns i gemensamma lokaler, centralt i Borlänge, tillsammans med Borlänge kommuns Samordningscentral och Arbetsmarknadsenheten.

Förbundets vision är att ”Bidra till att fler Borlängebor kommer i egen försörjning”

ARBETSUPPGIFTER

Som förbundschef ansvarar du för ledning och utveckling av Samordningsförbundet och arbetar på styrelsens uppdrag. Arbetsuppgifterna är både av strategisk och operativ karaktär. I arbetsuppgifterna ingår att upprätta förslag till budget, verksamhetsplan, årsredovisning och andra beslutsunderlag till styrelsen. Förbundschefen ingår i den lokala chefsgruppen som består av chefer från de samverkande parterna. Förbundschefen är en resurs för att utveckla den strukturella samverkan i Borlänge.

KVALIFIKATIONER

Du har för uppdraget lämplig högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av ledarskap och att arbeta i politiskt styrda organisationer. Som person är du drivande, prestigelös och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Din kommunikativa förmåga är god både i tal och skrift. Du har kunskap om ekonomi och god administrativ förmåga och att leda utvecklingsarbete.

Meriterande är kunskap och/eller erfarenhet om de samverkande parternas uppdrag och roll specifikt arbetsmarknadens förutsättningar och arbetslivsinriktad rehabilitering.

VARAKTIGHET

Tjänsten är tillsvidare och tjänstgöringsgraden är flexibel från 50–75 procent. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse, dock senast 1 mars 2019.

KONTAKTPERSONER OCH UPPLYSNINGAR

Kristina Svensson, ordförande i Samordningsförbundet tel. 070-379 94 06
Sune Hemmingsson, förbundschef 070-217 07 46

ANSÖKAN

Ansökan ska vara Samordningsförbundet tillhanda senast den 28 november 2018 på adressen

Borlänge samordningsförbund
Målaregatan 1
784 33 Borlänge.

Ange vilken tjänstgöringsgrad som är aktuell för dig.

Märk kuvertet ”Ansökan Förbundschef”.


> Utskriftsvänlig version av annonsen (pdf)

> Tillbaka till Finsam Borlänge
> Tillbaka till Finsam Dalarna