Föreläsning: Christian Hedberg

”Ingen vill dricka kaffe med någon som är bitter”

Föreläsare: Christian Hedberg.

Christian Hedberg.

För tolv år sedan bröt Christian ryggen i en olycka och förlamades från midjan och ner. Smärta, ångest, rädsla och bitterhet skapade ett drogberoende som en dag blev ett val. Christian valde att leva och ta ansvar för livet och sin bitterhet, och inte vara passagerare i livet. Resan förde honom till svenska landslaget i rullstolsinnebandy, till SM i armcykel och till Paralympic i Pyongchang och Sotji i para-ishockey.
Christians föreläsning handlar om perspektiv, utmaningar, mål och hopp och om hur en positiv attityd kan smitta av sig på andra.

Arrangörer: ABF och Region Dalarna

Var: Falu lasaretts bibliotek, hisshall A5.

Anmälan till föreläsning

Tisdagen 29 januari 2019: Ingen vill dricka kaffe
med någon som är bitter

Samordningsförbundet använder dina personuppgifter för att hantera din anmälan till arrangemanget. Dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen, GDPR artikel 6.1 a och 6.1e. Uppgifterna delas inte med andra organisationer och kommer att gallras vid inaktualitet. Ditt samtycke är frivilligt. Samordningsförbundets styrelse är ansvarig för behandlingen. Dataskyddslagen ger dig rätt att få upplysningar om hur dina uppgifter har behandlats. Genom att skriva eller mejla till Samordningsförbundets styrelse kan du få dina uppgifter raderade eller rättade. Du har rätt att inge klagomål till Datainspektionen. Dessa rättigheter kan begränsas av dataskyddsförordningen. Dina personuppgifter raderas efter arrangemanget.Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt ovan.