Föreläsning: Fontänhuset Falun

Personal och medlemmar från föreningen Fontänhuset Falun berättar om den nya verksamheten för personer med psykisk ohälsa.

Var? Falu lasaretts föreläsningssal (mittemot biblioteket). Fritt inträde.

För vem? För dig som har erfarenhet av psykisk ohälsa på något vis; anhöriga, yrkesverksamma, själv är drabbad, eller bara intresserad av att få mer kunskap.

Anmälan nedan, senast den 26 augusti.

Anmälan till föreläsning

Onsdagen 28 augusti 2019: Fontänhuset Falun


Samordningsförbundet använder dina personuppgifter för att hantera din anmälan till arrangemanget. Dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen, GDPR artikel 6.1 a och 6.1e. Uppgifterna delas inte med andra organisationer och kommer att gallras vid inaktualitet. Ditt samtycke är frivilligt. Samordningsförbundets styrelse är ansvarig för behandlingen. Dataskyddslagen ger dig rätt att få upplysningar om hur dina uppgifter har behandlats. Genom att skriva eller mejla till Samordningsförbundets styrelse kan du få dina uppgifter raderade eller rättade. Du har rätt att inge klagomål till Datainspektionen. Dessa rättigheter kan begränsas av dataskyddsförordningen. Dina personuppgifter raderas efter arrangemanget.Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt ovan.